Villa geboekt!

06-02-2014 10:47

Zooo weer een stapje verder! Zojuist de Villa in Orlando geboekt. Op zo'n 15-20 minuten van de grote parken een mooie Villa met 4 slaapkamers en 3 badkamer, eigen screened (helemaal overdekt met horgaas) zwembad, BBQ, Kabel TV, Wifi, Airco en de hele reutemeteut die ik nog vergeten ben. Ik heb behoorlijk wat tijd gestoken in het zoeken. Via HomeandAway deze villa gevonden voor de ongelofelijke prijs van 425 Euro voor een hele week.

Hoewel de prijs niet in eerste instantie het belangrijkste was. Met name de reviews van de gasten hebben de doorslag gegeven. Alleen maar positief en ook recent. Dus contact gezocht en via HomeandAway contact gekregen met de eigenaar. Alles verloop gesmeerd...aardige man (Mike) die inmiddels ook al veel info heeft gestuurd over vanalles en nog wat!  VOOR ENKELE FOTO'S ZIE FOTOALBUM!
Uiteindelijk was de prijs ook wel heel gunstig natuurlijk...425 treuro's! Voor een huis hier in Zeeland betaal je vlug 1000 euro in het hoogseizoen.

Maar blij dus dat dit geregeld is. Kunnen we weer wat afstrepen van het lijstje. Belangrijke dingen die nog moeten gebeuren zijn de Esta aanvragen, autohuur regelen, tickets parken regelen. Maar nog tijd genoeg.....! Toch (het is een cliche)...de tijd gaat gewoon vlug. Meer als een half jaar geleden besloten deze reis te gaan maken en nu is het alweer begin februari. Nog ruim 6 maanden en dan stappen we in het vliegtuig!!!!