Update

16-12-2013 10:45

Maar weer eens een update schrijven hoewel er niet al te veel te melden valt.
Zoals eerder te lezen viel zijn de tickets geboekt. Het reisschema staat nu wel grotendeels vast. We vliegen eerst naar New York. Het hotel aldaar is inmiddels geboekt. Het is het Nesva Hotel (www.nesvahotel.com) geworden in de wijk Astoria. Dus niet in Manhattan zelf. Dat scheelt gewoon 300 euro voor drie nachten daar kunnen we andere leuke dingen voor doen. Het hotel ligt vlak bij een Metrostation en binnen 10 minuten staan we op Times Square dus prima zo! Daarna reizen we hoogstwaarschijnlijk per trein naar Washington. Dat is makkelijk en niet duur. Op het treinstation in Washington zullen onze vrienden Mike en Graciela ons opwachten. Zijn regelen een lekker grote Van waar we met zijn allen in kunnen. Ook de hotels zullen ze regelen daar. Dat is makkelijk...ze weten de weg in Washington. Zij blijven ook twee dagen met ons in Washington...gezellig en fijn! Na Washington rijden we met zijn allen in de Van naar Raleigh waar Mike en Graciela wonen. Daar brengen we een paar dagen bij hun door en dan rijden we met een eigen huurauto verder naar Orlando. Een behoorlijk lange rit van ca. 8 uur maar rijden in Amerika is heel relaxed dus vind het prima. Optie overwogen om te vliegen maar dan zie je helemaal niks en ben je met i en uitchecken en wachten op de bagage bijna net zo lang bezig dus zal autoreis worden...!! Ben in onderhandeling met een eigenaar van een leuke Villa om die te huren. Dat zal binnenkort zijn beslag krijgen.
De kinderen zijn ook nog bezig met het uitzoeken naar welke pretparken ze willen gaan. Dat heeft nog tijd! Na een weekje Orlando rijden we door naar Weston naar Carla's zus Virginia!
Wat we daar gaan doen staat nog niet vast. Uiteraard tijd doorbrengen met familie en kenissen maar ook De Everglades, Miami Beach etc. staan op het verlanglijstje.
In het nieuwe jaar zal ik ook de Esta formulieren moeten gaan regelen die nodig zijn voor de inreis in Amerika. Dat zal ik in januari maar eens gaan doen....dan kan ik weer wat van het to-do lijste afstrepen. En de financiering....is die rond? Nee nog niet hoewel ik al wel enkele besparingen heb doorgevoerd haha! Komt wel goed !
Tot de volgende keer.

Jan