Diverse zaken geregeld!

19-05-2014 13:46

Zo en alweer zijn we een aantal stappen verder.
Allereerst Esta (inreistoestemming USA) aangevraagd en goedgekeurd....niet onbelangrijk als je naar de States op vakantie wilt gaan. Hoewel het met een NL paspoort en geen strafblad (heb ik echt niet :-) ) een formaliteit schijnt te zijn was ik toch blij dat de toestemming geregeld is.
Verder de vliegtickets Raleigh-Orlando gekocht en die prijs viel gelukkig mee. Is een low-cost airline zoiets als Transavia. Ze hebben GEEN genummerde stoelen maar ik heb wel voor gering bedrag geboekt in de eerste groep die het vliegtuig in mag dus plaatsen bij elkaar is dan geen probleem.
Ongeveer 1 3/4 uur vliegen en we zijn in Orlando alwaar een MiD-size SUV op ons staat te wachten bij ALAMO autoverhuur. Ook dat is geregeld.
Verder ook nog de treintickets van NY naar Washington geboekt. Wel geen supersneltrein dus keertje of acht stoppen. Maar die sneltrein was in het totaal bijna 700 dolaar duurder. Dan maar uurtje langer in de trein. Totale reistijs 3 1/2 uur dus dat valt wel mee. En de zitplaatsen zijn gereserveerd, gratis WiFi in de trein dus hoeven ons niet te vervelen.

Wat nu nog te regelen.....nou allerlei kleinere zaken hier zoals cadeautjes voor familie en vrienden kopen. Nog voor ieder een cabin trolley bestellen.
Stekkerdoosjes maken met USA stekker zodat we wat meer apparaten tegelijk op kunnen laden etc etc.

Op de kop af nog 55 dage.....het is nu echt aftellen....!
 

Gr. Jan