Alles weer zijn gangetje!

15-08-2013 11:18

Vakantie Voorbij!

De tijd gaat snel...en in de vakantie gaat de tijd nog sneller lijkt het wel. Valery is inmiddels begonnen aan groep 6 en Christian is brugsmurf af en begint volgende week zijn nieuwe schooljaar in de 2e op het Strabrecht College. De vakantie naar Oostenrijk was heerlijk. Prachtig weer gehad en een aantal leuke dingen gedaan. 2 keer mooie bergwandeling gemaakt. Wezen varen op de Schliersee en daar in het mooi strandbad gelegen. Naar de prachtige stad Salzburg geweest. Heerlijk gegeten in ons hotel Thierseerhof en op zijn tijd ook lekker rustig aan gedaan. Maar het zit er weer op. Het slot gaat op de beurs want het aftellen naar de volgende zomervakantie in Florida is begonnen en de financien moeten dan wel toereikend zijn!!

Inmiddels kunnen er tickets geboekt worden. Vorige week kwam ik nog niet onder de 1.100 euro per ticket maar nu al mogelijkheden gezien voor 843 euro per ticket. Maar we wachten nog even.....geduld is een schone zaak in deze. Zodra ze op mijn streefbedrag zitten dan sla ik toe haha!

Het zal wel lastig gaan worden als het winter wordt. Dan zie je veel mensen met een skikoffer op de auto rijden en denk je....aahhhh ik wil ook gaan skieen maar goed.....we moeten overslaan deze winter!! Ach we gaan er niet dood van natuurlijk haha!

Tot de volgende keer!